Foto: Remco Zwart/Zoomfactory

Kaartverkoop kerstnachtvieringen Michaëlskerk

3 december 2022

Kent u het verhaal van de vierde wijze? Dat is het thema dat dit jaar centraal staat tijdens de kerstnachtvieringen op zaterdagavond 24 december in de Michaëlskerk van Oosterland. Zaterdag 10 december start de kaartverkoop.

In de kerstnachtvieringen worden aanwezigen dit jaar meegenomen tijdens een bijzondere zoektocht. We kennen het verhaal dat Caspar, Balthasar en Melchior op weg gingen om het kerstkind te vinden. Maar een oeroude legende legt ook de bijzondere ontdekkingsreis van een uitzonderlijk wijs persoon -Artaban is zijn naam- bloot.

De kerstnachtwerkgroep heeft een eigentijdse en inspirerende versie van dit kerstverhaal gemaakt, waarbij Artaban beproevingen en tegenslagen ervaart en veel later aankomt in Jeruzalem. Was zijn reis dan tevergeefs? De vieringen worden in de sfeervol verlichte kerk muzikaal omlijst door het Michaëlskoor en een kerstorkest o.l.v. dirigente Karin Smits. Zij zingen en spelen met de kerkgangers prachtige kerstliederen met bekende melodieën en oude of nieuwe teksten. Kom luisteren, meezingen en vooral: meevieren!

Kaarten voor de vieringen kosten €10,- per stuk en zijn verkrijgbaar op zaterdag 10 december om 16.00 uur in de Michaëlskerk, Kerkweg 22 te Oosterland. De eerste viering op 24 december begint om 20.00 uur, de tweede om 22.00 uur. Als er kaarten na de voorverkoop over blijven, zijn die alleen te bestellen via www.zininoosterland.nl


Foto: Remco Zwart/Zoomfactory
terug